A Föld bolygón belül nincs határ

A PrestigeGold egyik partnerének tettünk fel pár kérdést.

Az 1000 Út képviselője válaszolt nekünk.

– Mit terveznek, mit várnak 2021-től?

  • A 2020-as évben az idegenforgalom egy-egy időszakra részlegesen vagy teljesen leállt. Korábban irodánk csak körutazások szervezésével foglalkozott. A tavaly bekövetkezett változások miatt a ránk jellemző rugalmasság jegyében egy új terméktípust fejlesztettünk ki, egzotikus üdülésekkel bővítettük a már eddig is színes palettánkat. Jóslataink beváltak, ugyanis 2021. év elején a turisták zömmel csak egzotikus tengerpartokra mehettek üdülni, ahová mi is sok utasunkat juttatunk el. Az oltások számának növekedésével várhatóan fokozatosan egyre több ország nyitja meg a határait az utazók előtt.

– Mikorra számítanak rá, hogy a külföldi utazás elindul a világban?

  • Az utaztatás nem állt le teljesen. Bizonyos területekre akár most is be lehet PCR teszt nélkül utazni, (pl. Zanzibár, Mexikó, Dominikai Köztársaság), vagy csak 1 db negatív teszt felmutatásával (pl. Dubai, Maldív-szigetek, Kuba, Seychelle-szigetek). Az egzotikus üdülésekre vonatkozó kínálat a web oldalunkon elérhető, illetve egyéni elképzelések alapján összeállítva bármely úti cél elérhető. Valószínűleg bizonyos feltételekkel (pl. oltási igazolással) a nyári időszaktól kezdődően már az európai államok is beengedik a turista céllal érkezőket az országokba. Már most megjelentek az első országok, amelyek oltási igazolással beengedik az utazókat PCR teszt nélkül is (pl. Horvátország, Grúzia).

– Ajánlatok, újdonságok, programok terén mikkel készülnek a turizmus újra indulására?

  • A már fent említettek alapján, a termékkínálatunk elsősorban egzotikus üdülésekkel bővült. Továbbá feltehetőleg sok utas idén még nem szeretne külföldre utazni, emiatt újdonságként részükre belföldi utazásokat is ajánlunk.
    A fentieken kívül szintén nagyobb teret nyernek az egyéni utazások, emiatt európai országokba történő utazási programokat is összeállítottunk. Szállást, repülőjegyet és transzfert tartalmazó csomagajánlataink a honlapunkon elérhetők, illetve igény alapján bármelyik országba összeállítunk.

– Rengeteg utazási iroda van. Miért éppen Önöket válasszák az utazásra vágyók?

  • Utazási irodánk 20 éve áll a turisták rendelkezésére. Mi nem egyszeri alkalommal utazókat, hanem elégedett törzsutasokat „gyűjtünk”. Az utasok kéréseit és igényeit tartjuk szem előtt. Nálunk nincs lehetetlen, az egyéni elképzelések alapján összeállított programoktól kezdve, vízumoztatással, üdülésekkel és minden kontinensre szervezett körutazásokkal is foglalkozunk, legyen szó egy üzleti utazás megszervezéséről vagy akár az Északi-sark felfedezéséről egy atomjégtörővel.

– Magyarországon belül is kínálnak utakat?

  • A változó igényekhez alkalmazkodva belföldi üdüléseket és körutazásokat is kínálunk. Magyarországi programjainkat úgy állítottuk össze, hogy egy-egy vidék újra felfedezhető a gasztronómiája, illetve a rejtett kincsei nyomán. Utasaink például nem csak klasszikus tokaji túrákon vehetnek részt, hanem külön engedély alapján, szervezett utazás keretén belül, szakmai vezető útmutatásával szarvasbőgés idején a Gemenci erdőbe is eljuthatnak. Ám ezen két program is csak példa a sokoldalú kínálatunkra. A teljes ajánlatunk a honlapunkon látható.

– Amennyiben még nincs belföldi út, Magyarországon belül melyek azok a helyek, amik szóba jöhetnének az Önök repertoárjában?

  • A fent említett programokon kívül Palócföld és tájai, Pécs környéki és Felső-Tisza vidéki körutazásokat is szervezünk, de az ajánlatainkat a későbbiekben még bővíteni fogjuk. Honlapunkon 1000 magyarországi szálloda „egy kattintásnyira” elérhető.

A blog bejegyzés 2021. március 29-én íródott, az akkori beutazási információk és körülmények alapján.


Küldjék el nekünk a kérdéseiket és azt feltesszük a partnereinknek 😊!

×