Ahol minden szoba más miatt varázslatos

A PrestigeGold egyik partnerének tettünk fel pár kérdést.

A Janus Hotel képviselője válaszolt nekünk.

– Mit terveznek, mit várnak 2021-től?

  • Remélem a vírus miatti korlátozások megszűntek és ismét megnyílnak a határok és lehetővé válik a szabad utazás.

– Mikorra számítanak rá, hogy a belföldi utazás újraindul Magyarországon?

  • Amennyiben az oltásokkal sikerül megfelelő ütemben haladni akkor talán április elejétől vagy legkésőbb május végétől megszűnhetnek a korlátozások. Pillanatnyilag a szállodánkba április 1-től lehet foglalni a Húsvéti időszakra is. Ezt nem áprilisi tréfának szánjuk hanem komolyan gondoljuk de a döntés nem a mi kezünkben van.

– Mikorra várja a külföldi turisták magyarországi megjelenését, a balatoni turizmus újra indulását?

  • Jó lenne ha július-augusztus hónapokban már lennének külföldi vendégek is, de idén még elsősorban belföldiekre számítunk. Nagyobb tömegben inkább csak 2022-től számítok külföldi turistákra.

– Ajánlatok, újdonságok, felújítások, programok terén mikkel készülnek a turizmus újra indulására?

  • Mivel bizonytalan a nyitás időpontja ezért az április 1 – május 31-ig terjedő időszakra eső foglalások után nem kérünk semmiféle előleget és a foglalás lemondása sincs korlátozva, tehát még aznap is lemondható. Ezzel kívánjuk elősegíteni, hogy aki előre tervezne, az nyugodtan tegye meg foglalását. Semmilyen hátrány nem fogja érni, ha bármely okból nem tudna elutazni, viszont bebiztosítja helyét, ha szabaddá válik ismét az utazás. A tavalyi tapasztalatok alapján, nagyon erős nyári szezonra kell számítani és aki nem foglal időben előre, az bosszankodni fog, hogy nem talál megfelelő szállást vagy hogy magasak az árak.

– Rengeteg hotel van a Balatonon. Az utazásra pihenésre, szórakozásra vágyó emberek miért Önöket válasszák, miben tudnak pluszt nyújtani a többi hotellel szemben?

  • Szállodánk teljesen egyedi “boutique hotel” nem csak nevében hanem minden elemében. Egyedi Makovecz tervezés, egyedi belső művészien kialakitva, minden szoba más stílusú. A wellnessre ugyanez igaz, egyiptomi fürdő, római medence, finn-, gőz-, infra- szaunák valamint szolárium és fitness terem. Manapság előny hogy relatíve kicsik vagyunk a 36 szobával így nincs zsúfoltság. A szobák harmada lakosztály, amelyek pároknak vagy több gyermekkel utazóknak nyújtanak egyedi szállást. Elhelyezkedésünk hosszabb tartózkodásra is ideális, a városközpont és a strand gyalogosan néhány perc alatt elérhető.

– Janus Hotelnek vannak még testvérszállodái, amennyiben igen, ezek is a Balatonon találhatóak?

  • Nincs több szállodánk csak ez az egyetlen. Vannak tervben más turisztikai fejlesztéseink de azok nem a balatonnál találhatók.


Küldjék el nekünk a kérdéseiket és azt feltesszük a partnereinknek 😊!

×