ARS MEDICA LÉZERKLINIKA

Az Ars Medica Lézerklinikán az elsődleges célunk, hogy biztonságos, gyors és hatékony orvosi ellátást nyújtsunk a hozzánk érkező betegeinknek. Erről gondoskodik profi egészségügyi csapatunk, ami elismert orvosokból és rutinos nővérekből áll.

Működésünk eddigi 20 évében szerzett tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogy a magas szakmai színvonalon felül mire van szükségük a gyógyulni vágyóknak, és ennek szellemében igyekszünk megadni nekik azt a törődést, ami miatt egy magánklinikát kerestek fel. Munkatársaink barátságosak, megbízhatóak és türelmesek, hogy pácienseink ne csak az egészségügyi ellátással, hanem mindennemű gondoskodással elégedettek lehessenek. Pácienseinket mindig, mint egyéniséget kezeljük. Tiszteljük kultúrájukat, hitüket és megadjuk a felépülésükhöz szükséges fizikai és lelki támogatást. Minden beteggel lehetőleg a személyzet ugyanazon tagja foglalkozik felvételétől az elbocsátásáig.

Klinikánk fontosnak tartja, hogy pácienseink minél hamarabb gyógyultan térhessenek vissza a megszokott életükhöz. Ezért nálunk hosszú várólisták nélkül jelentkezhet vizsgálatra és műtétre. A korszerű egynapos sebészeti eljárásoknak köszönhetően akár már a műtét napján hazatérhet otthonába, ahol a legbensőségesebb környezetben épülhet fel a lehető legrövidebb idő alatt.

Bruttó 108 000 FT

Kardiológiai szűrőcsomag

Fizetés Aranyszámláról 6.25 gramm

Bruttó 159 000 FT

Colorectalis daganatszűrő csomag

Fizetés Aranyszámláról 9.21 gramm

Bruttó 277 000 FT

Komplex szűrőcsomag

Fizetés Aranyszámláról 16.04 gramm

Amennyiben nem a prestigegold.hu oldalon lévő termékek/szolgáltatások közül szeretne választani, hanem Partnerünk oldalán talált más terméket/szolgáltatást preferálja, kérjük küldje el a választott termék/szolgáltatás linkjét az alábbi email címre: info@prestigegold.hu, vagy hívjon bennünket a termékkel kapcsolatban a +36 1 445 4879 -es számon.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindenben segítünk.

A PrestigeGold azoknak az ügyfeleknek szól, akik tudják, hogy az aranyban történő megtakarítás vagy befektetés többet jelent, mint egy „egyszerű” termék.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.

Az arany évezredek óta elbűvöli az embereket. Gyűjtötték, kutatták, harcoltak érte. Vagyont halmoztak fel és fizettek vele. Az évezredek alatt kialakult jellemzői, előnyei napjainkban sem vesztek el, ugyanakkor a felhasználásuk az emberek mindennapjában átalakult.

A PrestigeGold arra törekszik, hogy az évezredes hagyományokra építve az aranytartalék, mint fizetőeszköz is hasznára váljon ügyfeleinknek.

A PrestigeGold szolgáltatás szándéka, hogy ügyfeleinek olyan üzleti partnerek ajánlatait tegye elérhetővé, akik hisznek a minőségben, a törvényes és átlátható működésben. Akik a hazai vállalkozások előtt járnak gondolkodásban és működésük mindennapjait a minőségi szolgáltatások iránti elkötelezettség határozza meg.

Partnereinkkel közösen gondolkodunk azon, hogy milyen formában hozhatunk minőségi szolgáltatást ügyfeleinknek.

Minden partnerünk 3 kiválasztott termékét jelenítjük meg az oldalunkon ahol pár kattintással az aranyszámlával rendelkező ügyfeleink vásárolhatnak.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.
×