Az innováció és a jövő generációjának fejlesztése a marketing nyelvén

A PrestigeGold egyik partnerének tettünk fel pár kérdést.

A PNGN képviselője válaszolt nekünk.

– Mióta foglalkoznak weboldal fejlesztéssel és marketinggel?

 • Először is szeretném üdvözölni az olvasókat! Megtisztelő, hogy a Solar Gold partnerei lehetünk!
  A PNGN Kft. már 10 éve működik és gőzerővel menetelünk előre!
  A cég számomra a pénzügyi tevékenység mellett egy szerelemprojekt, így még nagyobb szenvedéllyel állunk minden munkához. A kollégáim szerint sem a munkahelyük, ahová bejárnak, hanem már a hivatásukká vált!
  Szerencsére a korlátozások, a pandémia nem érintette hátrányosan a vállalkozást, sőt, azt kell mondanom, hogy inkább fellendült! Sok vállalkozás kapta fel a fejét és ráébredtek, hogy jobb mozdulni előre, mint megragadni és kétségbe esni. Ehhez a megmozduláshoz pedig minket választottak partnernek, ami nagyon megtisztelő!
  És még rengeteg új projekt van készülőben, ami egyelőre persze még szupertitkos )))

– Miért szeretnek ezzel foglalkozni?

 • Röviden és tömören: kreatív és produktív munka. Szerintem a legtöbb ember ilyet keres!
  Sok a közös meeting, amikor összedugjuk a fejünket és átbeszéljük a soron következő munkákat és mindig valamiért más és más minden ilyen megbeszélés. Nagyon sok kreatív projektünk van, ahol szabadon engedhetjük a fantáziánkat és ezt szeretjük a legjobban. Nagyon jó látni, amikor végzünk egy projekttel, hogy milyen szépet alkottunk és ezzel sikereket érnek el partnereink!
  Persze az is nagyon fontos, hogy jó csapat áll az egész mögött, ettől lesz igazán szerethető az egész!

– Kiknek ajánlják a szolgáltatásaikat elsősorban?

 • Mindenkinek )) Olyan személyeknek vagy vállalkozásoknak, akik még nem ismerték be maguknak, hogy csak úgy tudnak előre lépni, ha online is jelen vannak!
  A mai világban már senki sem megy el úgy egy boltba, cukrászdába vagy vásárol ingatlant egy olyan cégtől, akiről nem talál semmit az online térben. Ez már egyfajta biztonságérzetet ad a vásárlónak, főleg, ha pozitív visszajelzések vannak egy oldalhoz kapcsolódóan.

– A kis vállalkozásokat is tudják támogatni, vagy csak nagyobbaknak szól?

 • Természetesen az összes vállalkozási forma rendelkezésére állunk!
  Szerintünk a magukra és vállalkozásuk megjelenésére igényesek professzionális szolgáltatást keresnek, ebben tudunk segíteni Mi!
  Főleg a grafikai munkák, az arculat készítés, a weboldal és a social felületek elkészítése és kezelése, ami a legkedveltebb szolgáltatáskör a partnereink többségének, de ehhez szorosan kapcsolódik még a például a Google Adwords hirdetések kezelése és a hírlevél menedzsment is.
  A szolgáltatásainkról részletesebben a weboldalunkon írunk: https://pngn.hu/ugynokseg/

– Mennyi idő egy cégnek, mire elkészül az oldaluk és élesben működik minden?

 • Ez természetesen függ attól is, hogy milyen jellegű oldalt készítünk.
  Abban az esetben, ha egy egyoldalas, úgynevezett landing oldal elkészítését kérik tőlünk, akkor az egyeztetésekkel és a végső finomításokkal együtt nagyjából 1 hét mire elkészülünk.
  Egy bonyolultabb, több menüpontból álló, részletes weboldalhoz ennél már több időre van szükség. Először is szükség van egy részletes egyeztetésre a megrendelővel, ahol felmérjük az igényt arra, hogy milyen oldalt vagy megjelenést szeretne. Ezután a megbeszélés alapján készítünk egy részletes árajánlatot. Az ajánlat elfogadása után megküldjük a szerződést és az előleg bekérőnket és csak abban az esetben kezdjük a munkákat, ha az előleg összege beérkezett hozzánk.
  Ez a folyamat esetenként 1-2 hetet is igénybe vehet, a megbeszélésektől és az előleg beérkezésétől függően.
  A munkák megkezdése után nagyjából 2 hét mire teljesen át tudunk adni egy oldalt, de ez az időtartam is változhat abban az esetben, ha a megrendelőnk egy webshopot kér, ahová termékeket is fel kell tölteni és persze attól is függ, hogy mennyi termékről beszélünk.


Küldjék el nekünk a kérdéseiket és azt feltesszük a partnereinknek 😊!

×