BORG & OVERSTRÖM

A Borg & Overström a világ vezető vízadagoló gyártója.

A cég elkötelezett abban, hogy az egyik legfontosabb élettani szükségletünk a tiszta ivóvíz
a legmodernebb, ergonomikus formatervű, műszakilag a legújabb innovációkat tartalmazó és higiéniai szempontból a legbiztonságosabb készülékeik segítségével mindenkihez eljusson.

Miért különleges a Borg & Overström gyártástechnológiája?
Azon túl hogy prémium minőségű alapanyagokból készülnek, a legmodernebb precíziós megmunkálási eljárásokkal, a B&O vízadagolókat egyedülálló higiéniai standardok alapján gyártják, amelyet a cég maga dolgozott ki és szabadalmaztatott Totality TM néven.

Minden készülékünk beépített víztisztító szűrőbetéttel rendelkezik, így Ön a legjobb minőségű, friss tiszta és finom ivóvizet ihatja és használhatja ételei elkészítéséhez.
A szűrőbetét élettartama 4000 liter vagy 6 hónap, (amelyiket előbb eléri)

Vízadagolóink az alábbi lehetőségeket kínálják:
Szobahőmérsékletű, hideg, meleg vagy szénsavas víz.
Egy készüléken belül ezek közül 3 opciót tudunk egyszerre kialakítani.

Szénsavas vizet szolgáltató készülékeink a cég egyedi Deep Sparkle TM
technológiáját használják, amely a vizet magas nyomáson telíti széndioxiddal, így hosszan tartó intenzív buborék-élményt biztosít a felhasználóknak. A szén-dioxid palackok egyszerűen és biztonságosan cserélhetők, két méretben, 600g-os és 1200g-os kivitelben is elérhetők.

Bruttó 930000 FT

B4 PULTRA HELYEZHETŐ VÍZADAGOLÓ AUTOMATA

Fizetés Aranyszámláról 42.89 gramm

Bruttó 1049000 FT

U1/S1 PULTBA ÉPÍTHETŐ VÍZADAGOLÓ AUTOMATA

Fizetés Aranyszámláról 48.38 gramm

Bruttó 1969000 FT

U2/S2 EGÉSZSÉG CSAP - PULTBA ÉPÍTHETŐ VÍZADAGOLÓ AUTOMATA

Fizetés Aranyszámláról 90.8 gramm

Amennyiben nem a prestigegold.hu oldalon lévő termékek/szolgáltatások közül szeretne választani, hanem Partnerünk oldalán talált más terméket/szolgáltatást preferálja, kérjük küldje el a választott termék/szolgáltatás linkjét az alábbi email címre: info@prestigegold.hu, vagy hívjon bennünket a termékkel kapcsolatban a +36 1 445 4879 -es számon.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindenben segítünk.

A PrestigeGold azoknak az ügyfeleknek szól, akik tudják, hogy az aranyban történő megtakarítás vagy befektetés többet jelent, mint egy „egyszerű” termék.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.

Az arany évezredek óta elbűvöli az embereket. Gyűjtötték, kutatták, harcoltak érte. Vagyont halmoztak fel és fizettek vele. Az évezredek alatt kialakult jellemzői, előnyei napjainkban sem vesztek el, ugyanakkor a felhasználásuk az emberek mindennapjában átalakult.

A PrestigeGold arra törekszik, hogy az évezredes hagyományokra építve az aranytartalék, mint fizetőeszköz is hasznára váljon ügyfeleinknek.

A PrestigeGold szolgáltatás szándéka, hogy ügyfeleinek olyan üzleti partnerek ajánlatait tegye elérhetővé, akik hisznek a minőségben, a törvényes és átlátható működésben. Akik a hazai vállalkozások előtt járnak gondolkodásban és működésük mindennapjait a minőségi szolgáltatások iránti elkötelezettség határozza meg.

Partnereinkkel közösen gondolkodunk azon, hogy milyen formában hozhatunk minőségi szolgáltatást ügyfeleinknek.

Minden partnerünk 3 kiválasztott termékét jelenítjük meg az oldalunkon ahol pár kattintással az aranyszámlával rendelkező ügyfeleink vásárolhatnak.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.
×