#Cassia & #Evangelista

Fizetés Aranyszámláról
3.1 gramm

Bruttó 53 480 Ft

A két doboz összesen: 3.1 gramm (53 480 Ft)

 

#Cassia

  • Nikka From the barrel whisky 0,5 l
  • Divine Bio Étcsokoládé 80 g
  • Whiskys pohár 2 db

Dekorációs alap: Nyírfakéreg

Doboz: elegáns és letisztult fekete kézzel készült kasírozott doboz, mélyfekete szaténszalaggal átkötve, hozzá illő fekete selyempapírral, üdvözlőkártya

Extra: lehetőséget biztosítunk az üdvözlőkártya megcímzésére az ajándékozott részére, a még személyesebb meglepetés érdekében

 

#Evangelista

  • Ikon Cabernet Franc Evangelista 0,75 l, 15%
  • Special Edition Szarvas Paprikás Szalámi 250 g
  • Gatamo karácsonyi teaválogatás 100 g
  • Simon Coll étcsokoládé 200 g

Dekorációs alap: Fenyőág

Doboz: elegáns és letisztult fekete kézzel készült kasírozott doboz, mélyfekete szatén szalaggal átkötve, hozzá illő fekete selyempapírral, üdvözlőkártya

Extra: lehetőséget biztosítunk az üdvözlőkártya megcímzésére az ajándékozott részére, a még személyesebb meglepetés érdekében

Kinek ajánljuk Cassia dobozunkat?

Határozott, karakteres ízvilág jellemzi a Cassia dobozunkat. Színei és tartalma miatt elsősorban érett, markáns személyiségeknek jelenthet kiváló ajándékot.

Milyen meglepetéseket rejt a dobozunk?

Cassia dobozunk fő alkotóeleme a Nikka From the barrel whiskey. A blend az egyik legismertebb japán whiskygyártó, mely remekműve igazán stílusos palackba érkezik Vásárlóinkhoz. A whiskey a Miyagikyo lepárló könnyed, lágy, és Yoichi lepárló gazdag, férfias malátawhiskyjének különleges keveréke. Friss bourbonhordókban érett tökéletesre, így egyértelműen fellelhető benne a japán whiskyk mindegyik különleges jellemzője.

A Divine Bio étcsokoládé az igazán tudatos fogyasztóknak készült. Egyrészt mert minőségi kakaóbabból készült, másrészt mert termelője becsületes kereskedelemben vett részt. Mit is jelent ez? Ha a tetszetős csomagolású Divine táblás csokoládét választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy egy példa értékű erőfeszítés minőségi végeredményét vásároltuk meg, hiszen a ghánai kakaóbab termelők is részesülnek a profitból. A Fair Trade-nek nevezett kezdeményezés a harmadik világbeli kistermelők fejlődését igyekszik elősegíteni.

A doboz záró tartalma a két darab whiskys pohár, mellyel lehetőség nyílik az ajándék átadása után akár az azonnali koccintásra.

A termék ára: 33 490 Ft

Kinek ajánljuk Evangelista dobozunkat?

Markáns, elegáns, fűszeres karakterek jellemzik Evangelista dobozunkat. Színvilága és tartalma miatt elsősorban határozott, az élet élvezeteit kedvelő uraknak jelenthet kiváló ajándékot.

Milyen meglepetéseket rejt a dobozunk?

Evangelista dobozunk fő alkotóeleme az Ikon Cabernet Franc Evangelistája, mely a balatonboglári borvidékről származik. Az Evangelista 2007-óta, szinte recept alapján készül: az érett fürtöket bogyózzák, a gyümölcs hűtött tartályban erjed és ázik 28 napon át, majd magyar hordókba, kis része pedig amerikai tölgybe kerül egy év érlelésre. Igazi klasszikus a déli partról.

Dobozunk talán legkülönlegesebb alkotóeleme a Special Edition Szarvas Paprikás Szalámit. A hagyományoktól teljesen eltérő, egyedülálló gourmet termék szintén magyar siker a Vension Gusto csapatának jóvoltából. Ez az érett, különleges szalámi megtölti a szájat kellemes selymességgel, a válogatott prémium Szarvashúsnak és Vízibivaly faggyúnak köszönhetően. Testességét a Pirospaprika és az egyedi fűszerezés adja.

Gatamo egy magyar márka, melynek szezonális terméke a karácsonyi ízvilágú teaválogatás. Gyümölcsös, édes illatával a karácsonyi sütemények ízét idézi. Különleges aromáját a valódi gyümölcsöknek köszönheti.

A teához vagy épp a borhoz kiegészítésként ajánljuk a Spanyolország leghíresebb csokoládégyárából érkező Simon Coll étcsokoládét, mely 70%-os kakaótartalommal kínál feledhetetlen ízélményt.

A termék ára: 19.990 Ft

A dekorációs alap idényszerűen változhat.

A két doboz összesen: 3.09 gramm (53 480 Ft)

×