#DALARNA

Fizetés Aranyszámláról
2.78 gramm

Bruttó 47 990 Ft

  • Moët & Chandon Rosé Impérial DD 0,75 l, 12%
  • Zax Zsutella 50 g
  • Zax Dragee Dark Piemonte 200g
  • Pezsgős pohár 1 db

Dekorációs alap: Fehér nyírfakéreg

Doboz: elegáns és letisztult púder színű kézzel készült kasírozott doboz, mélyfekete szaténszalaggal átkötve, hozzá illő fekete selyempapírral, üdvözlőkártya

Extra: lehetőséget biztosítunk az üdvözlőkártya megcímzésére az ajándékozott részére, a még személyesebb meglepetés érdekében

A dekorációs alap idényszerűen változhat.

Kinek ajánljuk Dalarna dobozunkat?

A pezsgő és csokoládé különleges találkozása egyet jelent a kimagasló ízélménnyel. Dalarna dobozunkat színvilága és tartalma miatt határozott, az élet édes oldalát kedvelő hölgyeknek ajánljuk.

Milyen meglepetéseket rejt a dobozunk?

A Dalarna doboz részletekben gazdag, négy alkotóeleme mind-mind különlegességet mutat. Kecsesség, szelídség és határozottság harmóniája.

Moët & Chandon zászlóshajója az Imperial, amely a pezsgőház egyedi stílusát testesíti meg. Friss gyümölcsösség, elegáns ízek jellemzik ezt a hagyományos eljárással palackban érlelt champagne-t. Rosé kiadásban illatában szamóca, ízében érett piros bogyós gyümölcsök jellemzik, melyek szépen harmonizálnak a telt, széles testtel és ropogós savakkal. A 250 éves történelmi múlttal rendelkező francia pezsgőt a királyok italának nevezik.

Zax egy magyar márka, mely különös figyelmet fordít a minőségi alapanyagok beszerzésre. Termékeik összetevői közül a kakaóbab Dél-Amerikából és Afrikából, a vanília Madagaszkárról, a mogyoró Piemontból míg a mandula Kaliforniából vagy a Mediterrániumból érkezik.

Egyik sikertermékük a Zsutella, azaz a csokoládé és a mogyoró mennyei egyensúlya egy krémben, amely mostantól – akár – a reggelinket is megédesítheti.

Másik különlegességük a Piemonti mogyorós drazsé, azaz mogyoró és mandula randevúja lágy csokoládéréteg bevonattal, mely harapásnál kellemesen roppan és hosszú, kakaós ízzel olvad. Fenséges mogyoró Piemontból a csokoládé lágy ölelésében egy lehelletnyi csillogással.

A doboz záró tartalma a pezsgős pohár, mellyel lehetőség nyílik az ajándék átadása után akár az azonnali koccintásra.

A dekorációs alap idényszerűen változhat.

×