HardBeat Duo

Budapesti székhelyű 2 tagú akusztikus zenekarunk 2017-ben alakult. Külön-külön 25 éves zenei múlttal rendelkezünk, melynek köszönhetően számos fellépést tudhatunk már magunk mögött. HardBeat Duo formációnkkal önálló műsort és háttérzenét biztosítunk céges partikon, esküvői és születésnapi rendezvényeken, valamint különböző éttermek, bárok, klubtermek eseményein. Igény szerint játszunk az utóbbi 60 év sláger dalaiból.

ONLINE ZENEANYAGOK:

Bruttó 60000 FT-tól

AKUSZTIKUS ÉLŐ ZENE SZÜLINAPRA, CSALÁDI RENDEZVÉNYRE

Fizetés Aranyszámláról 3.47 gramm

Bruttó 80000 FT-tól

ROMANTIKUS AKUSZTIKUS ÉLŐ HÁTTÉRZENE

Fizetés Aranyszámláról 4.63 gramm

Amennyiben nem a prestigegold.hu oldalon lévő termékek/szolgáltatások közül szeretne választani, hanem Partnerünk oldalán talált más terméket/szolgáltatást preferálja, kérjük küldje el a választott termék/szolgáltatás linkjét az alábbi email címre: info@prestigegold.hu, vagy hívjon bennünket a termékkel kapcsolatban a +36 1 445 4879 -es számon.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindenben segítünk.

A PrestigeGold azoknak az ügyfeleknek szól, akik tudják, hogy az aranyban történő megtakarítás vagy befektetés többet jelent, mint egy „egyszerű” termék.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.

Az arany évezredek óta elbűvöli az embereket. Gyűjtötték, kutatták, harcoltak érte. Vagyont halmoztak fel és fizettek vele. Az évezredek alatt kialakult jellemzői, előnyei napjainkban sem vesztek el, ugyanakkor a felhasználásuk az emberek mindennapjában átalakult.

A PrestigeGold arra törekszik, hogy az évezredes hagyományokra építve az aranytartalék, mint fizetőeszköz is hasznára váljon ügyfeleinknek.

A PrestigeGold szolgáltatás szándéka, hogy ügyfeleinek olyan üzleti partnerek ajánlatait tegye elérhetővé, akik hisznek a minőségben, a törvényes és átlátható működésben. Akik a hazai vállalkozások előtt járnak gondolkodásban és működésük mindennapjait a minőségi szolgáltatások iránti elkötelezettség határozza meg.

Partnereinkkel közösen gondolkodunk azon, hogy milyen formában hozhatunk minőségi szolgáltatást ügyfeleinknek.

Minden partnerünk 3 kiválasztott termékét jelenítjük meg az oldalunkon ahol pár kattintással az aranyszámlával rendelkező ügyfeleink vásárolhatnak.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.
×