Minőség a konyhában és az asztalon

A PrestigeGold egyik partnerének tettünk fel pár kérdést.

A Stelázsi képviselője válaszolt nekünk.

 

– Milyen fajta csokoládék vannak az üzletetekben?

  • Mészáros Gábor csokoládé manufaktúra alapító és tulajdonos rendkívül elkötelezett a csúcsminőség iránt. Elhatározta, hogy megalkotja a saját fejlesztésű, teljesen egyedi ízvilággal rendelkező étcsokoládé receptúrát. A csokoládéra jellemző ízvilág egy meggyőző, de nem tolakodó kakaóíz, domináns fanyarság, határozott piros gyümölcsökre jellemző íz, valamint egy nagyon hosszan lecsengő kellemes utóíz. A csokoládé paletta kiválságait nemzetközi díjakkal ismerik el évről évre:Az alapanyagok megléte önmagában nem eredményezne tökéletes csokoládétáblákat: ehhez szükséges a csokoládékészítőink elhivatottsága, szakértelme és szeretete, valamint az, hogy ezek a csokoládék kivétel nélkül kézzel készüljenek, a nagyüzemi gyártási folyamatokat mellőzve. A tökéletességre törekvés és kompromisszummentesség az alapanyagok beszerzésétől kezdve a csokoládékészítés összes lépésén át a kész termék kézhezvételéig bezárólag tetten érhető.

– Vannak diabetikus termékeik is?

  • Az igazán mennyei lekvárok nem a cukortól édesek, hanem a gondos elkészítéstől és a természetes alapanyagoktól. Diabetikus lekvárjaink kicsiny hazai műhelyekben, évtizedes termelői tapasztalattal és rostokban gazdag gyümölcsökből születnek, hogy egészséges, kerek ízekkel ajándékozzanak meg Téged.

– Milyen pékáruk vannak?

  • Kenyereinket “A Kenyérmanufaktúra” gondos kezeinek köszönhetjük. A biogabonákat öko-termelőktől szerzik be. A kenyér- és gabonafajtáknak megfelelően használnak rozs-, tönköly- vagy alakor kovászt, így a kenyerek íze is változatos marad. A teljes kiőrlésű lisztek tápanyagtartalmának, aromájának és illatának megőrzésében jelentős szerepet játszik az őrlés és a kenyérré való feldolgozás között eltelt időtartam is. Náluk a gabona közvetlenül feldolgozás előtt kerül leőrlésre. Az így kapott liszt friss, habosan könnyű és illatos! Össze nem hasonlítható bezsákolt öreg társaival. Ezen szempontok szem előtt tartása a teljes kiőrlésű liszteknél elengedhetetlen. Az így feldolgozott gabona szigorúan ellenőrzött minőségi gazdaságokból származik és mentes mindennemű vegyi szennyeződéstől.

– Milyen fajta szalámik és kolbászok vannak?

  • Egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak a legjobb szalámik és kolbászok, amik a legfrissebb zöldségekkel és ropogós pékáruval párosítva évtizedek óta összehozzák a családot. Már egyetlen karika kolbászban, szelet szalámiban is az egykori disznóvágások és a felszabadult családi összejövetelek elevenednek meg. Választékunkban a vadhúsokból készült finomságok mellett olyan csemegékre is lelhetsz, amik egyenesen nemzeti parkokból érkeznek hozzánk!

– Milyen üdítőket árultok?

  • Hazai gyümölcsökből és növényekből megszülető üdítőink 100%-ban természetes alapanyagból készülnek, mesterséges tartósítószer és ízfokozó nélkül.

– Milyen alkoholos italokat árultok?

  • A jó hangulatért a napérlelte hazai gyümölcsök felelnek, amikből szeszmestereink a legnagyobb odafigyeléssel készítenek világraszóló pálinkát. Kézműves sörválasztékunk a 300 éves receptúra alapján a Thomas Menner főzdéből kerülnek ki. A magyar borvidékek eldugott, hűs pincéiben évről évre csodák születnek. A kerek, érett, piros szőlőszemeket évszázados szaktudással mustolják, hogy a gondos palackozást követően dús, bársonyos fehér és vörösborok kerülhessenek az asztalra.


Küldjék el nekünk a kérdéseiket és azt feltesszük a partnereinknek 😊!

×