PNGN

Teljeskörű online marketing, igényes vállalkozásoknak.

A PNGN csapata elkötelezett híve az innovációnak és a jövő generáció fejlesztésének!
Szerintünk a magukra és vállalkozásuk megjelenésére igényesek professzionális szolgáltatást keresnek.

Neked is egy olyan csapat munkájára van szükséged, amely aktívan képviseli a grafikai munkát, a web- és appfejlesztést, a sales-t, nem beszélve a későbbi támogatásról.
A weboldalak, a social kommunikáció, a marketing egyre fontosabb. A Mi feladatunk, amit megbízóink el is várnak, hogy olyan webet alkossunk, amely képes minőségében is kitűnni a weboldaláradatból.

MIÉRT AZ ONLINE MARKETING A LEGJOBB VÁLASZTÁS? Az internet világa olyan szinten kibővült, hogy ma már minden megtalálható rajta. Az emberek többsége online vásárol, online olvas híreket, sőt, a termékek és szolgáltatások után is az interneten érdeklődik. A legtöbb vállalkozás ezt a folyamatot elismeri és tiszteletben tartja. Hogyha egy vállalkozás nem használja ki az online világ lehetőségeit, jelentős lemaradásra számíthat, hiszen a potenciális ügyfelekkel, vevőkkel nem kerül kapcsolatba.

Bruttó 560 070 FT

START

Fizetés Aranyszámláról 32.43 gramm

Bruttó 1 392 555 FT

BASIC

Fizetés Aranyszámláról 80.64 gramm

Bruttó 1 808 480 FT

EXTREND

Fizetés Aranyszámláról 104.72 gramm

Amennyiben nem a prestigegold.hu oldalon lévő termékek/szolgáltatások közül szeretne választani, hanem Partnerünk oldalán talált más terméket/szolgáltatást preferálja, kérjük küldje el a választott termék/szolgáltatás linkjét az alábbi email címre: info@prestigegold.hu, vagy hívjon bennünket a termékkel kapcsolatban a +36 1 445 4879 -es számon.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindenben segítünk.

A PrestigeGold azoknak az ügyfeleknek szól, akik tudják, hogy az aranyban történő megtakarítás vagy befektetés többet jelent, mint egy „egyszerű” termék.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.

Az arany évezredek óta elbűvöli az embereket. Gyűjtötték, kutatták, harcoltak érte. Vagyont halmoztak fel és fizettek vele. Az évezredek alatt kialakult jellemzői, előnyei napjainkban sem vesztek el, ugyanakkor a felhasználásuk az emberek mindennapjában átalakult.

A PrestigeGold arra törekszik, hogy az évezredes hagyományokra építve az aranytartalék, mint fizetőeszköz is hasznára váljon ügyfeleinknek.

A PrestigeGold szolgáltatás szándéka, hogy ügyfeleinek olyan üzleti partnerek ajánlatait tegye elérhetővé, akik hisznek a minőségben, a törvényes és átlátható működésben. Akik a hazai vállalkozások előtt járnak gondolkodásban és működésük mindennapjait a minőségi szolgáltatások iránti elkötelezettség határozza meg.

Partnereinkkel közösen gondolkodunk azon, hogy milyen formában hozhatunk minőségi szolgáltatást ügyfeleinknek.

Minden partnerünk 3 kiválasztott termékét jelenítjük meg az oldalunkon ahol pár kattintással az aranyszámlával rendelkező ügyfeleink vásárolhatnak.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.
×