SAFE LASER

Minden családban legyen egy gyógyító!
“Eljött az idő, amikor az orvos a gyógyító lézert a páciens kezébe adhatja.” Dr. Gáspár Lajos
az orvostudomány kandidátusa, egyetemi docens
Gyógyuljon otthonában hatékonyan, mellékhatások nélkül, a világújdonság Safe Laser biztonságos orvosi lágylézer készülékkel! Közel 100 betegség kezelésére rendelkezik egészségügyi Hatósági engedéllyel.
FIGYELEM ÉS GONDOSKODÁS
Nem csak egy eszközt, hanem személyre szabott kezelési tervet alakítunk ki Önnel közösen.
Pácienseinkkel rendszeresen konzultálunk gyógyulásuk haladásáról.

Bruttó 249 000 FT

SAFE LASER 150

Fizetés Aranyszámláról 14.42 gramm

Bruttó 439 000 FT

SAFE LASER 500 INFRA

Fizetés Aranyszámláról 25.42 gramm

Bruttó 1 257 300 FT

SAFE LASER 1800 INFRA

Fizetés Aranyszámláról 72.81 gramm

Amennyiben nem a prestigegold.hu oldalon lévő termékek/szolgáltatások közül szeretne választani, hanem Partnerünk oldalán talált más terméket/szolgáltatást preferálja, kérjük küldje el a választott termék/szolgáltatás linkjét az alábbi email címre: info@prestigegold.hu, vagy hívjon bennünket a termékkel kapcsolatban a +36 1 445 4879 -es számon.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindenben segítünk.

A PrestigeGold azoknak az ügyfeleknek szól, akik tudják, hogy az aranyban történő megtakarítás vagy befektetés többet jelent, mint egy „egyszerű” termék.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.

Az arany évezredek óta elbűvöli az embereket. Gyűjtötték, kutatták, harcoltak érte. Vagyont halmoztak fel és fizettek vele. Az évezredek alatt kialakult jellemzői, előnyei napjainkban sem vesztek el, ugyanakkor a felhasználásuk az emberek mindennapjában átalakult.

A PrestigeGold arra törekszik, hogy az évezredes hagyományokra építve az aranytartalék, mint fizetőeszköz is hasznára váljon ügyfeleinknek.

A PrestigeGold szolgáltatás szándéka, hogy ügyfeleinek olyan üzleti partnerek ajánlatait tegye elérhetővé, akik hisznek a minőségben, a törvényes és átlátható működésben. Akik a hazai vállalkozások előtt járnak gondolkodásban és működésük mindennapjait a minőségi szolgáltatások iránti elkötelezettség határozza meg.

Partnereinkkel közösen gondolkodunk azon, hogy milyen formában hozhatunk minőségi szolgáltatást ügyfeleinknek.

Minden partnerünk 3 kiválasztott termékét jelenítjük meg az oldalunkon ahol pár kattintással az aranyszámlával rendelkező ügyfeleink vásárolhatnak.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.
×