TAYLOR ACOUSTIC

Élőzenei koncertélmény az otthonában.

Termékeink egy emberöltőre készülnek, karbantartás mellett egy következő generációt is magas minőségben szolgálnak ki.

Bruttó 73 200 000 FT

Heracles – The Natural Primal Force

Fizetés Aranyszámláról 4238.81 gramm

Bruttó 36 600 000 FT

Paganini IV.

Fizetés Aranyszámláról 2119.4 gramm

Bruttó 21 990 000 FT

Concert-300 – The Monumental Sound Monitor

Fizetés Aranyszámláról 1273.38 gramm

A Taylor Acoustic fejlesztési és gyártási irányvonala a kiemelkedő minőséget a megbízhatóságot és a szolgáltatás legmagasabb szintjét célozza, amivel ő maga is maximálisan elégedett lenne, ha kapná.

A termék minőség iránti teljes elkötelezettségünkkel sikerült elérni azt, hogy a Taylor Acoustic brand felhasználói az otthonuk kényelmében komolyabb hangélményben és fizikai áldásokban részesülnek, mint egy jól hangszerelt és technikailag kiválóan kivitelezett megakoncerten.

Élőzenei koncertélmény az otthonában. Termékeink egy emberöltőre készülnek, de felújítás után egy következő generációt is magas minőségben szolgálnak ki.

CIKK ÉS VÉLEMÉNYEK A TAYLOR ACOUSTIC-RÓL

Amennyiben nem a prestigegold.hu oldalon lévő termékek/szolgáltatások közül szeretne választani, hanem Partnerünk oldalán talált más terméket/szolgáltatást preferálja, kérjük küldje el a választott termék/szolgáltatás linkjét az alábbi email címre: info@prestigegold.hu, vagy hívjon bennünket a termékkel kapcsolatban a +36 1 445 4879 -es számon.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindenben segítünk.

A PrestigeGold azoknak az ügyfeleknek szól, akik tudják, hogy az aranyban történő megtakarítás vagy befektetés többet jelent, mint egy „egyszerű” termék.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.

Az arany évezredek óta elbűvöli az embereket. Gyűjtötték, kutatták, harcoltak érte. Vagyont halmoztak fel és fizettek vele. Az évezredek alatt kialakult jellemzői, előnyei napjainkban sem vesztek el, ugyanakkor a felhasználásuk az emberek mindennapjában átalakult.

A PrestigeGold arra törekszik, hogy az évezredes hagyományokra építve az aranytartalék, mint fizetőeszköz is hasznára váljon ügyfeleinknek.

A PrestigeGold szolgáltatás szándéka, hogy ügyfeleinek olyan üzleti partnerek ajánlatait tegye elérhetővé, akik hisznek a minőségben, a törvényes és átlátható működésben. Akik a hazai vállalkozások előtt járnak gondolkodásban és működésük mindennapjait a minőségi szolgáltatások iránti elkötelezettség határozza meg.

Partnereinkkel közösen gondolkodunk azon, hogy milyen formában hozhatunk minőségi szolgáltatást ügyfeleinknek.

Minden partnerünk 3 kiválasztott termékét jelenítjük meg az oldalunkon ahol pár kattintással az aranyszámlával rendelkező ügyfeleink vásárolhatnak.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.
×