THE BOX SHOP

A The Box Shop vállalkozás 2017 őszén jött létre a minőségi ajándékozás céljával. Számos olyan jeles alkalom van az ember életében -gondolunk itt szülinapra, névnapra, ballagásra, valentin napra, karácsonyra, vagy évfordulókra-, amikor úgy érzi, szeretteinek igazán különleges ajándékot szeretne adni. Így voltunk ezzel mi is. Azonban a lehetőségek ajándékdobozok formájában korlátozottak voltak a piacon. Ennek nyomán alkottuk meg a The Box-ot az egyediségre, minőségre törekedve.

A kézzel készült doboz a selyempapír az üdvözlőkártya a doboz aljába kerülő szintén kézzel készült növényi alapok és a különféle termékek összeválogatása mind-mind egyedileg történt, gondos kutatómunkát megelőzve.
A termékek válogatásánál fő célunk az volt, hogy a Magyarországon és külföldön élő kistermelőket is támogassuk a nagy márkák termékei mellett. Olyan kistermelőket, akik akár csak mi, szívvel-lélekkel igyekeznek maradandót alkotni, a minőség és egyediség jegyében. Dobozaink termékpalettája ennek nyomán igen színes: különleges édességek, teák, borok, kávék, szeszes italok sokasága közül választhatnak vásárlóink.

Nem titkolt célunk a folyamatos dinamikus fejlődés és megújulás az alapvető értékeink megtartása mellett. Ennek nyomán szívesen dolgoztunk már együtt és keresünk is a jövőre nézve közös kollaborációra lehetőséget olyan partnerekkel, akik hasonló értékeket képviselnek. 2019 óta szolgáltatásaink már nem csak lakossági megrendelőinknek szólnak, ugyanis céges megrendelésekre is nyitottak vagyunk.

Bruttó 47990 FT

#DALARNA

Fizetés Aranyszámláról 2.78 gramm

Bruttó 53480 FT

#CASSIA & #EVANGELISTA

Fizetés Aranyszámláról 3.1 gramm

Amennyiben nem a prestigegold.hu oldalon lévő termékek/szolgáltatások közül szeretne választani, hanem Partnerünk oldalán talált más terméket/szolgáltatást preferálja, kérjük küldje el a választott termék/szolgáltatás linkjét az alábbi email címre: info@prestigegold.hu, vagy hívjon bennünket a termékkel kapcsolatban a +36 1 445 4879 -es számon.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindenben segítünk.

A PrestigeGold azoknak az ügyfeleknek szól, akik tudják, hogy az aranyban történő megtakarítás vagy befektetés többet jelent, mint egy „egyszerű” termék.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.

Az arany évezredek óta elbűvöli az embereket. Gyűjtötték, kutatták, harcoltak érte. Vagyont halmoztak fel és fizettek vele. Az évezredek alatt kialakult jellemzői, előnyei napjainkban sem vesztek el, ugyanakkor a felhasználásuk az emberek mindennapjában átalakult.

A PrestigeGold arra törekszik, hogy az évezredes hagyományokra építve az aranytartalék, mint fizetőeszköz is hasznára váljon ügyfeleinknek.

A PrestigeGold szolgáltatás szándéka, hogy ügyfeleinek olyan üzleti partnerek ajánlatait tegye elérhetővé, akik hisznek a minőségben, a törvényes és átlátható működésben. Akik a hazai vállalkozások előtt járnak gondolkodásban és működésük mindennapjait a minőségi szolgáltatások iránti elkötelezettség határozza meg.

Partnereinkkel közösen gondolkodunk azon, hogy milyen formában hozhatunk minőségi szolgáltatást ügyfeleinknek.

Minden partnerünk 3 kiválasztott termékét jelenítjük meg az oldalunkon ahol pár kattintással az aranyszámlával rendelkező ügyfeleink vásárolhatnak.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.
×