TITEM Men’s

Fő profilunk a prémium minőségű öltönyök előállítása tökéletes méretben, protokolláris eseményekre, munkába és hétköznapi viseletre, egyedi méretre, egyedi tervezéssel. Az öltönyök mellett kabát, sportzakó és nadrág előállításával is foglalkozunk, de cipőt, utcai nadrágot, nyakkendőt és különböző kiegészítőket is értékesítünk.
Nyersanyagaink főként Angliából és Olaszországból érkeznek. Debrecenben gyártunk és értékesítünk, Budapesten pedig egy pompás atmoszférával rendelkező üzletben várjuk ügyfeleinket.
A munkafolyamat 100%-ban hazai, hiszen mi „MAGYAR férfira, MAGYAR öltönyt!” adunk!

Bruttó 42 900 FT

„BAVAGGIO CSOMAG”

Fizetés Aranyszámláról 1.98 gramm

Bruttó 129 900 FT

„TITEM PREMIUM” CSOMAG

Fizetés Aranyszámláról 5.99 gramm

Bruttó 249 000 FT

„DRAGO CORTINA” CSOMAG

Fizetés Aranyszámláról 11.48 gramm

Amennyiben nem a prestigegold.hu oldalon lévő termékek/szolgáltatások közül szeretne választani, hanem Partnerünk oldalán talált más terméket/szolgáltatást preferálja, kérjük küldje el a választott termék/szolgáltatás linkjét az alábbi email címre: info@prestigegold.hu, vagy hívjon bennünket a termékkel kapcsolatban a +36 1 445 4879 -es számon.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindenben segítünk.

A PrestigeGold azoknak az ügyfeleknek szól, akik tudják, hogy az aranyban történő megtakarítás vagy befektetés többet jelent, mint egy „egyszerű” termék.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.

Az arany évezredek óta elbűvöli az embereket. Gyűjtötték, kutatták, harcoltak érte. Vagyont halmoztak fel és fizettek vele. Az évezredek alatt kialakult jellemzői, előnyei napjainkban sem vesztek el, ugyanakkor a felhasználásuk az emberek mindennapjában átalakult.

A PrestigeGold arra törekszik, hogy az évezredes hagyományokra építve az aranytartalék, mint fizetőeszköz is hasznára váljon ügyfeleinknek.

A PrestigeGold szolgáltatás szándéka, hogy ügyfeleinek olyan üzleti partnerek ajánlatait tegye elérhetővé, akik hisznek a minőségben, a törvényes és átlátható működésben. Akik a hazai vállalkozások előtt járnak gondolkodásban és működésük mindennapjait a minőségi szolgáltatások iránti elkötelezettség határozza meg.

Partnereinkkel közösen gondolkodunk azon, hogy milyen formában hozhatunk minőségi szolgáltatást ügyfeleinknek.

Minden partnerünk 3 kiválasztott termékét jelenítjük meg az oldalunkon ahol pár kattintással az aranyszámlával rendelkező ügyfeleink vásárolhatnak.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.
×