Wine and Gastronomy

A Bor-Gasztronómia Bt. 2001-ben azzal a meggyőződéssel alakult, hogy a dinamikusan
fejlődő borkultúránk igényes fogyasztói táborát magas színvonalú szolgáltatásaival kielégítse. Tevékenységi körünk révén olyan rendezvényszervezőknek, cégeknek, valamint magánembereknek ajánljuk szolgáltatásainkat, akik a bor és a gasztronómia lehetőségeit kihasználva szeretnék színesíteni és emlékezetessé tenni a számukra fontos alkalmakat. Az utóbbi években szerzett hazai és külföldi szakmai tapasztalatok révén egy olyan vállalkozás indult útjára, amely a szakma követelményeinek és a vendégek igényeinek teljesítését tűzte ki céljául. A bor és a gasztronómia elválaszthatatlan, egymást jól kiegészítő elemei inspirálják tevékenységünket, mely munkánk során mindig új és érdekes részletekkel gazdagodik.
Hiszünk abban, amit elkezdtünk, és folyamatosan fejlődve tevékenykedünk
vendégeink és saját magunk örömére!

Tisztelettel: Fabók Mihály

Chocolate and wine pairing at Indulgence Chocolatiers, 211 S. 2nd Street. (Craig John photography)

Bruttó 143750 FT

CSOKOLÁDÉ-BORKÓSTOLÓ

Fizetés Aranyszámláról 8.32 gramm

Bruttó 114300 FT

VEZETETT, ÜLTETETT VÍZKÓSTOLÓK

Fizetés Aranyszámláról 6.62 gramm

Bruttó 126000 FT

Tokaji bortúra

Fizetés Aranyszámláról 7.3 gramm

Amennyiben nem a prestigegold.hu oldalon lévő termékek/szolgáltatások közül szeretne választani, hanem Partnerünk oldalán talált más terméket/szolgáltatást preferálja, kérjük küldje el a választott termék/szolgáltatás linkjét az alábbi email címre: info@prestigegold.hu, vagy hívjon bennünket a termékkel kapcsolatban a +36 1 445 4879 -es számon.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindenben segítünk.

A PrestigeGold azoknak az ügyfeleknek szól, akik tudják, hogy az aranyban történő megtakarítás vagy befektetés többet jelent, mint egy „egyszerű” termék.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.

Az arany évezredek óta elbűvöli az embereket. Gyűjtötték, kutatták, harcoltak érte. Vagyont halmoztak fel és fizettek vele. Az évezredek alatt kialakult jellemzői, előnyei napjainkban sem vesztek el, ugyanakkor a felhasználásuk az emberek mindennapjában átalakult.

A PrestigeGold arra törekszik, hogy az évezredes hagyományokra építve az aranytartalék, mint fizetőeszköz is hasznára váljon ügyfeleinknek.

A PrestigeGold szolgáltatás szándéka, hogy ügyfeleinek olyan üzleti partnerek ajánlatait tegye elérhetővé, akik hisznek a minőségben, a törvényes és átlátható működésben. Akik a hazai vállalkozások előtt járnak gondolkodásban és működésük mindennapjait a minőségi szolgáltatások iránti elkötelezettség határozza meg.

Partnereinkkel közösen gondolkodunk azon, hogy milyen formában hozhatunk minőségi szolgáltatást ügyfeleinknek.

Minden partnerünk 3 kiválasztott termékét jelenítjük meg az oldalunkon ahol pár kattintással az aranyszámlával rendelkező ügyfeleink vásárolhatnak.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.
×