Wood Work

Mindenkinek megvan a maga hivatása. Ennek jegyében elköteleztük magunkat a minőségi faipari szolgáltatások biztosítása mellett. Ügyfeleink várakozását felülmúlva készítjük el megálmodott lépcsőit, bútorait. A 3D bútortervezéstől, látványterv készítéstől, anyagok, vasalatok megkeresésén és kiválasztásán át a legyártásig és helyszíni beszerelésig.

A 21. század sok mindent megváltoztatott. Az egyedi és minőségi asztalos termékek elkészítésénél nem csak a magas szintű szakmai követelmények, de az ügyfél központú szolgáltatás is nagy szerepet játszik. Ezért a kiemelkedő kapcsolattartás eredményeképp álmokat valósítunk meg. Amikor egy jó minőségű bútort adunk át, akkor nem csak értéket teremtünk, hanem ezt az álmot valósítjuk meg. Emiatt minden munkafolyamat és felhasznált anyag kiválasztása a legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal történik.

Csak minőségi alapanyagokkal és szerszámokkal dolgozunk. Munkánk során egyszerre alkalmazunk hagyományos és modern faipari alapanyagokat és gyártási technológiákat, valamint a tervezéstől kezdve a gyártáson át az összeszerelésig minden munkafolyamatot elvégzünk.

Bruttó 125 000 FT-től

ART VONAL

Fizetés Aranyszámláról 7.24 grammtól

Bruttó 1 250 000 FT-tól

EGYEDI LÉPCSŐ

Fizetés Aranyszámláról 72.38 grammtól

Bruttó 1 800 000 FT-tól

ÁLOMKONYHA

Fizetés Aranyszámláról 104.23 grammtól

Amennyiben nem a prestigegold.hu oldalon lévő termékek/szolgáltatások közül szeretne választani, hanem Partnerünk oldalán talált más terméket/szolgáltatást preferálja, kérjük küldje el a választott termék/szolgáltatás linkjét az alábbi email címre: info@prestigegold.hu, vagy hívjon bennünket a termékkel kapcsolatban a +36 1 445 4879 -es számon.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindenben segítünk.

A PrestigeGold azoknak az ügyfeleknek szól, akik tudják, hogy az aranyban történő megtakarítás vagy befektetés többet jelent, mint egy „egyszerű” termék.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.

Az arany évezredek óta elbűvöli az embereket. Gyűjtötték, kutatták, harcoltak érte. Vagyont halmoztak fel és fizettek vele. Az évezredek alatt kialakult jellemzői, előnyei napjainkban sem vesztek el, ugyanakkor a felhasználásuk az emberek mindennapjában átalakult.

A PrestigeGold arra törekszik, hogy az évezredes hagyományokra építve az aranytartalék, mint fizetőeszköz is hasznára váljon ügyfeleinknek.

A PrestigeGold szolgáltatás szándéka, hogy ügyfeleinek olyan üzleti partnerek ajánlatait tegye elérhetővé, akik hisznek a minőségben, a törvényes és átlátható működésben. Akik a hazai vállalkozások előtt járnak gondolkodásban és működésük mindennapjait a minőségi szolgáltatások iránti elkötelezettség határozza meg.

Partnereinkkel közösen gondolkodunk azon, hogy milyen formában hozhatunk minőségi szolgáltatást ügyfeleinknek.

Minden partnerünk 3 kiválasztott termékét jelenítjük meg az oldalunkon ahol pár kattintással az aranyszámlával rendelkező ügyfeleink vásárolhatnak.

Minden további terméket a partnerek weboldalán lehet kiválasztani.
×